Lekker eten Hoofddorp

Bent u op zoek naar een goed restaurant in Hoofddorp centrum? Kom dan naar Nozem! Wij voorzien u van de meest heerlijke gerechten, een prachtige locatie en personeel dat voor u klaarstaat.

Echt lekker eten

In ons restaurant vindt u gerechten uit verscheidene wereldkeukens. Zo zit er voor iedereen wat tussen. Bent u nu al benieuwd naar onze menukaart? Bekijk hem dan op de website. De variëteit op de kaart is reuze. Maar we hebben ook een specialisatie, namelijk vleesgerechten. Wij verwerken al het vlees zelf. Met een eigenaar die een achtergrond heeft als uitbener bent u verzekerd van kwaliteitsvlees van de hoogste plank. Dat wordt dus gegarandeerd lekker eten in Hoofddorp. U kunt bij Nozem Hoofddorp terecht voor de lunch, het diner of een borrel. Wij zijn vanaf 12:00u open voor de lunch en vanaf 17:00u voor het diner.


Dakterras

Met ons restaurant voor echt lekker eten in Hoofddorp hebben wij een prachtige locatie. Op de begane grond worden u en uw gezelschap verwelkomd met open keuken en een bar. De eerste etage is uitermate geschikt voor groepen en beschikt ook over een eigen bar. En dan onze trots, onze unieke plek: ons grandioze dakterras. Wat is er heerlijker dan in de zomermaanden genieten van het lekkere weer, onder het genot van een drankje en een hapje, met uitermate gastvrij personeel? Kom er snel van genieten. Ons restaurant heeft een huiselijke en laagdrempelige sfeer en we werken met een gezellig en hecht team zodat u lekker kunt eten in Hoofddorp.


Reserveer nu!

Nozem Hoofddorp

Concourslaan 26

2132DK Hoofddorp


Impressions

Van maandag t/m zaterdag bent u van harte welkom!

 Maandag 17:00 - 22:00

Dinsdag 12:00 - 22:00

Woensdag 12:00 - 22:00

Donderdag 12:00 - 22:00

Vrijdag 12:00 - 22:00

Zaterdag 12:00 - 22:00

 

Tafeltje reserveren? Klik dan snel op de 'reserveren'-knop onderin het scherm!

Tot snel! Team Nozem

  

 Concourslaan 26, 2132DK, Hoofddorp

023 576 6596 / info@nozemhoofddorp.nl