Lunchen Hoofddorp centrum

Lunchen in Hoofddorp centrum is een super leuk uitje. Even ertussenuit. Misschien gaat u een dagje weg, bent u op vakantie, heeft u een vrije middag of wilt u tussen het werk door gewoon even genieten van overheerlijk eten op een prachtige locatie. Kom dan naar Nozem Hoofddorp. 

Kies uw gerecht

Als u bij ons komt lunchen in Hoofddorp centrum heeft u de keuze uit verschillende gerechten van over de hele wereld. Creativiteit en kwaliteit tekenen onze menukaart. En de vleesliefhebbers mogen zichzelf helemaal in de handen knijpen. Onze eigenaar is namelijk van oorsprong uitbener. Het vlees verwerken we zelf, waardoor u hoge kwaliteit kunt verwachten. Natuurlijk bieden we ook vegetarische gerechten aan. Vindt uw gerecht op onze kaart en geniet van het lekkere eten. Als u nieuwgierig bent geworden kunt u de kaart alvast op de website bekijken voordat u komt lunchen in Hoofddorp centrum. 


Meer dan lekker eten

Bij ons restaurant krijgt u meer dan lekker eten. Wij hebben namelijk ook een prachtige locatie. In maart 2018 openden wij onze deuren en wij ontvangen sindsdien met vreugde vele gasten die komen dineren of lunchen in Hoofddorp centrum. Het dakterras is natuurlijk onze eyecatcher. Hier is het heerlijk vertoeven tijdens de warme zomermaanden. Maar onze locatie is ook uitermate geschikt voor groepen. De eerste etage is zo ingericht dat u deze voor uzelf kunt hebben, inclusief eigen bar. Op de begane grond vindt u de open keuken en een gezellige bar.


Tot snel!

Wilt u komen lunchen in Hoofddorp centrum? Dan bent u van harte welkom vanaf 12:00u. Als u er zeker van wilt zijn dat er een tafeltje beschikbaar is, reserveer dan vooraf. Dit kan via de reserveerknop op de site of door te bellen naar 023 - 576 65 96. Ons gezellige en laagdrempelige restaurant heet iedereen graag welkom. Geef het aan als u allergieën hebt, dan kunnen wij hier rekening mee houden. Tot snel!

 

Nozem Hoofddorp

Concourslaan 26

2132DK Hoofddorp


Impressions

Van maandag t/m zaterdag bent u van harte welkom!

 Maandag 17:00 - 22:00

Dinsdag 12:00 - 22:00

Woensdag 12:00 - 22:00

Donderdag 12:00 - 22:00

Vrijdag 12:00 - 22:00

Zaterdag 12:00 - 22:00

 

Tafeltje reserveren? Klik dan snel op de 'reserveren'-knop onderin het scherm!

Tot snel! Team Nozem

  

 Concourslaan 26, 2132DK, Hoofddorp

023 576 6596 / info@nozemhoofddorp.nl