Lunchen Hoofddorp

Lunchen in Hoofddorp bij Nozem: Een Culinaire Ervaring

Welkom bij Nozem, dé culinaire bestemming voor wie op zoek is naar een smaakvolle lunch in Hoofddorp. Ons restaurant, gelegen in het bruisende centrum, nodigt je uit voor een gastronomische reis waarbij elke hap een nieuwe verrassing is.

 

Ontdek Onze Lunchmenu's

Bij Nozem geloven we in de kracht van smaak en variatie. Ons lunchmenu is zorgvuldig samengesteld om aan de diverse smaakvoorkeuren van onze gasten te voldoen. Van lichte salades tot hartige sandwiches en culinaire warme gerechten - er is voor elk wat wils.

 

Sfeervolle Lunchlocatie

Geniet van je lunch in een warme en uitnodigende sfeer. Ons restaurant is ontworpen om comfort te bieden, of je nu met vrienden, collega's of familie bent. De perfecte ambiance om even te ontsnappen aan de drukte en te genieten van een moment van puur genot.

 

Reserveren voor Lunch

Wil je verzekerd zijn van een plekje tijdens de lunchuren? Reserveer dan eenvoudig online of bel ons om je tafel te reserveren. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen voor een onvergetelijke lunchervaring.

 

Waarom Lunchen bij Nozem?

  • Verse en hoogwaardige ingrediënten

  • Creatieve en gevarieerde lunchmenu's

  • Gastvrije en attente service

  • Centrale locatie in Hoofddorp

Bezoek Nozem voor een Lunch in Hoofddorp

Ontdek de culinaire wereld van Nozem tijdens de lunchuren. Kom langs en ervaar de perfecte combinatie van smaak, sfeer en gastvrijheid. Lunchen in Hoofddorp was nog nooit zo smaakvol. Tot snel bij Nozem!Van maandag t/m zaterdag bent u van harte welkom!

 Maandag 17:00 - 22:00

Dinsdag 12:00 - 22:00

Woensdag 12:00 - 22:00

Donderdag 12:00 - 22:00

Vrijdag 12:00 - 22:00

Zaterdag 12:00 - 22:00

 

Tafeltje reserveren? Klik dan snel op de 'reserveren'-knop onderin het scherm!

Tot snel! Team Nozem

  

 Concourslaan 26, 2132DK, Hoofddorp

023 576 6596 / info@nozemhoofddorp.nl