Restaurant met terras Hoofddorp

Restaurant met Terras in Hoofddorp: Nozem's Buitengewoon Genieten

Welkom bij Nozem, waar gastronomisch genot samengaat met de frisse lucht op ons sfeervolle terras in Hoofddorp. Ontsnap aan de dagelijkse drukte en dineer in stijl terwijl je geniet van de zon op ons unieke terras.

 

Dineer Buiten in Stijl

Nozem biedt niet alleen heerlijke gerechten, maar ook een bijzondere eetervaring onder de open lucht. Of je nu komt voor een zonnige lunch, een ontspannen middagborrel of een romantisch diner bij zonsondergang, ons terras is de perfecte plek.

 

Culinaire Verwennerij met een Buitenrandje

Ons menu is ontworpen om de smaken van de seizoenen te vangen en deze te combineren met de ontspannen sfeer van ons terras. Proef culinaire hoogstandjes met een vleugje buitenplezier en ontdek waarom Nozem bekend staat als het restaurant met het beste terras in Hoofddorp.

 

Reserveren voor Terrasplezier

Reserveer nu een tafel op ons terras en verzeker jezelf van een plekje onder de zon of sterrenhemel. Of je nu met vrienden, familie of collega's komt, wij zorgen voor een buitengewone eetervaring die je niet snel zult vergeten.

 

Waarom Nozem's Terras?

  • Gezellig terras voor elke gelegenheid

  • Culinaire verwennerij met een buitenrandje

  • Attente service in een ontspannen setting

  • Centrale locatie in Hoofddorp

Bezoek Nozem voor een Culinaire Ervaring op Ons Terras

Geniet van de perfecte combinatie van smaak en buitenplezier bij Nozem. Reserveer nu en ontdek waarom ons terras in Hoofddorp dé plek is voor een buitengewone eetervaring. Tot ziens bij Nozem!


Dineren Hoofddorp Centrum | Dineren Hoofddorp Centrum | Dineren Hoofddorp CentrumVan maandag t/m zaterdag bent u van harte welkom!

 Maandag 17:00 - 22:00

Dinsdag 12:00 - 22:00

Woensdag 12:00 - 22:00

Donderdag 12:00 - 22:00

Vrijdag 12:00 - 22:00

Zaterdag 12:00 - 22:00

 

Tafeltje reserveren? Klik dan snel op de 'reserveren'-knop onderin het scherm!

Tot snel! Team Nozem

  

 Concourslaan 26, 2132DK, Hoofddorp

023 576 6596 / info@nozemhoofddorp.nl