Uit eten Haarlemmermeer

Wilt u uit eten gaan in Haarlemmermeer? Kom dan naar Nozem Hoofddorp! Als u uit eten gaat wilt u natuurlijk naar een leuke locatie, met vriendelijk personeel en bovenal lekker eten. Hoe kiest u dan het juiste restaurant? Bij Nozem vindt u dit allemaal.

Ons restaurant

In maart 2018 openden wij onze deuren in het centrum van Hoofddorp. We openden niet de deuren van zomaar een plek om uit eten te gaan in Haarlemmermeer, maar drie etages vol gezellige plekjes om te lunchen, dineren of lekker te borrelen. Op de begane grond vindt u onze open keuken en onze verwelkomende bar. Komt u met een grote groep, dan is de eerste etage uitermate geschikt om u van een heerlijk diner te voorzien. Daarbij is er op de eerste etage ook een eigen bar. Alsof dit nog niet genoeg is, hebben wij boven op ons gebouw ons unieke dakterras, waar het in de warme maanden heerlijk vertoeven is. Ons hele restaurant is huiselijk ingericht waardoor het laagdrempelig is om hier uit eten te gaan in Haarlemmermeer. Wij vinden gezelligheid belangrijk en dat vindt u ook terug in ons team.


Onze gerechten

Er staan veel creatieve gerechten uit verschillende wereldkeukens op u te wachten als u bij ons komt eten in de Haarlemmermeer. Zo is bij ons uit eten gaan echt een feestje. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in vleesgerechten. Onze eigenaar is van oorsprong uitbener en weet dus als geen ander hoe hij het vlees optimaal kan bewerken. Wij verwerken al het vlees dan ook zelf. Zo bent u verzekerd van uitstekende kwaliteit. Naast onze heerlijke gerechten hebben wij ook een diverse en verrassende bierkaart. Altijd een biertje dat past bij de maaltijd of een lekker biertje aan de bar. Kom dus naar Nozem Hoofddorp als u uit eten wilt in Haarlemmermeer.


Locatie

Nozem Hoofddorp

Concourslaan 26

2132DK Hoofddorp


Impressions

Van maandag t/m zaterdag bent u van harte welkom!

 Maandag 17:00 - 22:00

Dinsdag 12:00 - 22:00

Woensdag 12:00 - 22:00

Donderdag 12:00 - 22:00

Vrijdag 12:00 - 22:00

Zaterdag 12:00 - 22:00

 

Tafeltje reserveren? Klik dan snel op de 'reserveren'-knop onderin het scherm!

Tot snel! Team Nozem

  

 Concourslaan 26, 2132DK, Hoofddorp

023 576 6596 / info@nozemhoofddorp.nl