Uit eten Hoofddorp

Uit eten in Hoofddorp is een super gezellig uitje. Helemaal als uw gezelschap uit eten komt bij Nozem Hoofddorp. Hier krijgt u de allerlekkerste gerechten op een fantastische locatie met personeel dat helemaal voor u klaarstaat.

Ons restaurant

Door onze heerlijke gerechten die vanzelfsprekend van uitstekende kwaliteit zijn, zijn wij dé locatie om uit eten te gaan in Hoofddorp. Onze menukaart bevat creatieve gerechten van over de hele wereld. Aangezien onze eigenaar van oorsprong uitbener is, bewerken wij ons vlees zelf. Dit zorgt ervoor dat u hoogwaardige kwaliteit kunt verwachten. En niet alleen van onze vleesgerechten, ook de vegetarische opties vallen erg in de smaak. En natuurlijk bieden wij dat alles aan voor een mooie prijs. Wilt u niet uit eten in Hoofddorp maar bent u op zoek naar een gezellige plek voor een borrel? Dan bent u ook bij ons aan het juiste adres. Geniet onder andere van onze verrassende bierkaart.


De perfecte locatie

Sinds maart 2018 kunt u bij ons uit eten in Hoofddorp. Wij openden toen de deuren van ons restaurant met drie etages. Naast gewoon lekker uit eten te kunnen bieden wij, dankzij onze locatie, ook de gelegenheid voor groepen en partijen. De eerste etage is er zo op ingericht dat u die helemaal voor uzelf kunt reserveren, en beschikt zelfs over een eigen bar! Naast deze mooie mogelijkheid hebben wij ook nog eens een dakterras. Heerlijk als u in de zomermaanden uit eten gaat in Hoofddorp. Op ons unieke dakterras is het namelijk heel fijn vertoeven onder het genot van een gerecht of een borrel. Het gehele restaurant is huiselijk ingericht dat zorgt voor een laagdrempelige sfeer. En ons hechte team doet er alles aan om u gastvrij te ontvangen.


Makkelijk reserveren

Als u bij ons uit eten wilt in Hoofddorp kunt u via de site makkelijk een tafeltje reserveren. Vind u het fijner om dit telefonisch te doen? Dan kan dit natuurlijk ook. Bel 023 - 576 65 96. Heeft u ergens vragen over? Vul dan het contactformulier op de site in, bel ons of stuur een e-mail naar info@nozemhoofddorp.nl. We hopen u snel te mogen verwelkomen in ons restaurant!

Nozem Hoofddorp

Concourslaan 26

2132DK Hoofddorp


Impressions

Van maandag t/m zaterdag bent u van harte welkom!

 Maandag 17:00 - 22:00

Dinsdag 12:00 - 22:00

Woensdag 12:00 - 22:00

Donderdag 12:00 - 22:00

Vrijdag 12:00 - 22:00

Zaterdag 12:00 - 22:00

 

Tafeltje reserveren? Klik dan snel op de 'reserveren'-knop onderin het scherm!

Tot snel! Team Nozem

  

 Concourslaan 26, 2132DK, Hoofddorp

023 576 6596 / info@nozemhoofddorp.nl